​Helsinki Street Run kovassa kasvussa

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

Kolmatta kertaa järjestettävä Helsinki Street Run kasvaa vuonna 2017 vauhdilla ja se on selvästi löytänyt paikkansa juoksukalenterissa.

Tapahtuma on Suomen juoksukentässä hyvin erikoinen, sillä juoksu starttaa Helsinki City Marathonin perään samalle reitille klo 15.45 samasta lähtöpaikasta. Matka on tasan 17 kilometriä pitkä ja reitti kulkee HCM:n toisen kierroksen - eli maratonreitillä. Lähtö, maali sekä juoksun palvelut ovat samat kuin HCM:illa. Koska monet palveluista jaetaan, on Helsinki Street Runin hinta edulilinen loppuun saakka! Tapahtuma on loistava tilaisuus suurtapahtuman tunnelman, kauniin reitin nautiskeluun ja kunnon testaamiseen ilman maratonin pitkiä kilometrejä! 

Helsinki Street Runilla on maksimiosallistujamäärä 1500 juoksijaa. Varmista sinäkin paikkasi! Varsinainen ilmoittautuminen päättyy 31.7., jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen astuu voimaan, jos paikkoja on vielä saatavilla.

Ilmoittaudu tästä mukaan!