Nyt se on tarkka, 17 km!

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

Kolmannnen kerran järjestettävä Helsinki Street Run katujuoksu saa tänä vuonna tarkan mitan, 17 kilometria! Reitille on siis luvassa pieniä uudistuksia, mutta pääpiirteittäin reitti pysyy kuitenki samana. Juoksijoiden palautteen perusteella reittiä muutettiin siis niin, että se on siis täsmälleen 17 km mittainen. Muun muassa alkukiihdytys päästään tekemään suoraan Telia 5G-Areenan ohi!

Lähtö on edelleen tutulta Mäntymäentieltä ja maaliin saavutaan uuden nimen saaneelle Telia 5G-areenalle (Ent. Sonera Stadiumin). Lähdön jälkeen suunnataan Mannerheimintietä pitkin kohti Ruskeasuota. Seuraavaksi laskeudutaan Munkkiniemeen ja kierretään rantaa pitkin Kuusisaaren sekä Lehtisaaren läpi kohti Lauttasaarta. Lauttasaaren sillan jälkeen edetään Ruoholahden kanavarantaa kohti kantakaupunkia. Kaupungin halki juostaan Baanaa pitkin Kiasman ja Musiikkitalon kulmalle Kansalaistorille ja sieltä Töölönlahden rantaa pitkin maaliin Telia 5G-areenalle. 

Maratonin kyljessä kulkevat katujuoksijat pääsevät osaksi kuningasmatkan fiilistä, mutta hikoilla ei tarvitse kuin 17 kilometrin edestä. Luvassa on 100 prosenttista urheilujuhlan tuntua, mutta jalkoihin on luvassa vähemmän särkyä ja rakkuloita. Tule mukaan fiilistelemään uutta sekä tarkkaa reittiä sekä tekemään oma uusi 17 kilometrin ennätys!