Telia 5G-Areena toimii juoksutapahtumien maalipaikkana

×

Virheviesti

User warning: The following module is missing from the file system: yleisurheilu_somewall. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /mnt/www/html/hsrzhetatsvmr/docroot/includes/bootstrap.inc).

Juoksijat tulevat maaliin Telia 5G-Areenalla                        
 
Telia 5G-Areenaei ole vain jalkapalloilijoiden pyhättö, vaan myös juoksijoiden. Sportyfeel Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Chiquita Minimarathon ja Helsinki Street Run takaavat sen, että yli 20 000 juoksijaa valtaa kentän!
 
Telia 5G-areenalla (entinen Sonera Stadium) upeat puitteet takaavat sen, että juoksijat saavat edelleen nauttia ikimuistoisesta tunnelmasta maaliin saapuessaan. Lähialueen viheriöt antavat mahdollisuuden nauttia juoksun jälkeisestä tunnelmasta ja huollon tarjonnasta. Katsojat pääsevät Areenalla lähelle maalia ja näin tunnelma on erinomainen.
 
- Areenan sijainti Töölössä on toimiva. Sen modernit tilat sopivat mainiosti juoksijoiden tarpeisiin sekä katsojien palveluun, Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumien johtaja Markku Haverinen sanoo.
 
HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen toivottaa juoksijat lämpimästi tervetulleiksi jo toista vuotta peräkkäin.
- Meille on oikein mieluisaa saada tänne uusia tapahtumia, Haapiainen sanoo.
Telia 5 G-Areena tunnetaan jalkapalloliigan HJK:n kotikenttänä. Stadionin tiloissa järjestetään vuosittain myös muun muassa kuntotestausta ja yli 150 erilaista työhyvinvointiin liittyvää yritystapahtumaa.
 
 
Lisätietoja:
Markku Haverinen
Harrasteliikuntapäällikkö
Suomen Urheiluliitto
045 124 0676
 
Sonera Stadium:
HJK:n varatoimitusjohtaja
Kari Haapiainen
0400 438566